29 april 2012

Solig Söndag - Brunch och Fika i Stockholm

Åh, vilken bra söndag vi haft! Planen var att en gång för alla avsluta vår renoveringsrokad typ alla rum har bytt plats/funktion med ett IKEA-besök, möbelmontering, piffning och lite annan lull-lull-shopping till det sista rummet. Vi har skjutit på det i typ två månader, men det blir aldrig rätt tillfälle med två små barn med i leken. Stora tjejen var inbjuden till lunch och efterföljande prinsessbio med bästa dagiskompisen så det var perfekt utgångsläge för en fixardag. Bara ett barn att jonglera.
Men så på förmiddagen kom Solen!! Vi bytte fot och bestämde oss för att fånga dagen istället för att fixa. Och det blev en sån riktig toppendag som man kan leva på länge. 
Vi promenerade längs ett soligt Norr Mälarstrand och fantiserade om vilka personligheter som bor i alla båtarna. På väg dit brunchade vi på Boqueria definitivt-topp-tre-brunchställe-i-Sthlm! och på vägen hem stärkte vi oss med en fika på bohemiska Orangeriet. Lilltjejen var happy baby så länge majskrokar langades fram. Vi sprang på härliga kompisar från förr som vi förhoppningsvis snart ska träffa igen! Och solen ville aldrig försvinna. Vilken toppensöndag. Tack solen! Och tusen tack Cecilia och Patrik! 
Dessutom två lediga dagar kvar. Invaderad av vårkänslor. Inte dumt alls.
Bild lånad från boqueria.se

Bild på Orangeriet lånad från kungsholmen.com

Och lite lull-lull till barnrummet har jag faktiskt precis fixat från H&M Home. Vilka godingar, va?
 

4 kommentarer:

 1. Verkligen en helt ljuvlig söndag! Kul att springa på er - inte varje dag man gör det i storstan!! ;-)

  Kolla in bilderna jag tog igår - Kungsan var magiskt vackert med all denna rosa färg!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jennie,
  Helt underbara bilder! Jag blev inspirerad och tog massa bilder på barnen ikväll. Ska bli bli bättre på att ta fram "storkameran"..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men det är ju helt grymt när så lite kan göra så mycket! Vi hade det ju också kalas med bönorna, de var ju som två vårystra kalvar på nybete, båda två!

  SvaraRadera
 4. Cecilia. Den söndagen var guld värd!
  Superkul att du tittar in! Och det är aldrig försent att hoppa;-) Eller satsa kanske är ett bättre ordval.
  Kram Lina

  SvaraRadera