23 maj 2012

TÄVLING! Cotton & Button


Vilken morgon! Sovmorgon och strålande sol på det. Passar ju perfekt att addera en tävling! 
Med Cotton & Button som sponsor så lottar vi ut ett valfritt plagg från deras webshop. Så in och kolla, finns väldigt mycket fint! Cotton & Buttons signum är mysplagg och pyjamas i mjuk ekologisk bomull, enkel design, milda färger och små fina detaljer. Finns i storlek från nyfödd och upp till 8 år. Märket är svenskt och här finns hela historien om Charlotta och Anna som grundat företaget. Älskar såna här historier!
Om du vill få finfina erbjudanden och info från Cotton & Button så lajkar du här.

Till tävlingen! Tävlingen är avslutad, läs om vinnaren här.
1 | För att vara med i utlottningen så lämnar du en kommentar i detta inlägg, det ger 1 lott.
2 | Om du lämnar ditt bästa nattningstips för barn eller tipsar om ditt barns favoritsaga så får du ytterligare 1 lott.
3 | Om du länkar till tävlingen på din egen blogg eller Facebook så får du ytterligare 1 lott (klistra in länken i kommentaren). 
Vinnaren väljer ett plagg från webshoppen.
Tävlingen stängs söndagen den 27 maj kl 23.59.

Lycka till!


23 kommentarer:

 1. 1 | häpp. här är jag och jag vill vinna.

  2 | här hemma tar vi alltid en kvällsdusch, läser saga och pratar om det som hänt på dagen. allt för att varva ner och få ett skönt avslut på dagen.

  3 | så klart. länkar ...

  HOPPAS!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. men okey, vi föll pladask jag och min lilla nelli. vi är med! och den allra bästa godnattsagan kan jag berätta att det är sagan om den trotsiga haren kalle, känns passande hos oss."godnatt kalle", heter den, kort och gott! mini

  SvaraRadera
 3. 1. Skulle välja Long pj cherry i storlek 18m - underbart vackert mönster av körsbärsblom! Men allt hos Cutton & button är så fint att det är svårt att välja ..
  2. Nattningstips: tror på att läsa en saga (favoritsagan ...) sjunga o prata lite. Sedan släcka ned och att föräldern ligger kvar tills barnet somnat. Det brukar ta 15-30 minuter. 5-minutersmetoden rekommenderas ej! Favoritsaga: Prinsessan på ärten!
  3. Har länkat offentligt på min Facebook här: https://www.facebook.com/search/results.php?q=cutton%20%26%20button&init=quick&tas=0.6769569492177996#!/elisabet.andersson.12

  Hälsningar
  Elisabet A.
  in_cava_vita@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. 1 Ursöta, klart vi vill vara med och ha chans att vinna!

  2 Boken Kråkes kväll gillas av både 5-åring och 2-åring och den läser vi när vi ligger och myser tillsammans på kvällen. Barnen somnar i samma säng, oftast vår säng, och sen (kanske) vi bär över dem till sina respekive sängar innan vi går och lägger oss.

  SvaraRadera
 5. 1. Jaaag vill vinna! Min 4-åring Hugo skulle nog trivas väldigt bra i en mjuk fin Long placket pj i offwhite. Min förhoppning är att han skulle sova så gott i den att han skulle välja att ligga kvar i sängen lite längre än till 04.00-05.00 som det är nu. Trött mamma här...

  2. Jag brukar berätta en påhittad saga för min 5-åring Alfred när jag lägger honom. Han får själv välja vem eller vad som ska vara huvudperson och så hittar jag på en liten story utifrån det. Men den börjar och slutar alltid med precis samma meningar varje gång, vilket gör att han får den där rutinen och igenkänningen som barn gillar men ändå ett litet nytt äventyr varje kväll, och så vet han när sagan är slut och då ger han mig en kram och puss och sedan vänder han på sig och jag går ut. Han somnar alltså sedan på egen hand. En procedur som funkar hos oss i alla fall. :)

  SvaraRadera
 6. Ida Henriksen24 maj 2012 21:11

  Hej hej!
  Lilla Stella och jag vill såklart vara med o tävla!
  Vi brukar sjunga tillsammans o så dricker lillan välling i sängen innan det är dags att sova.

  God natt!
  Ida

  SvaraRadera
 7. Vill gärna vara med.
  Min flicka vill inte ha godnattsaga, för henne ska jag sjunga "Här dansar herr gurka". Varje kväll. Har gjort det sen hon var ca 1 år, nu är hon 4,5...
  Länkar från min blogg och hoppas... www.bromansbravader.blogspot.com

  SvaraRadera
 8. Åsa (Märtas mamma)25 maj 2012 09:38

  1. Hallå, här är jag!
  2. Min lilla skatt vill gärna att jag berättar en saga om flickan Märta (hon själv). Där berättar jag om henne och hennes dag. Hon älskar det!! Annars läser vi en bok och just nu älskar hon "Brevbäraren på Lagerlundsvägen" en riktig 70-tals klassiker!! Hon kan den utantill och läser den gärna för mig också! Avslutar alltid med att sjunga "Du är så fin och jag tycker om dig" Fina rutiner som funkar toppen hos oss!
  3. Dålig med det tekniska... har gillat och delat på fb men vet ej hur jag ska göra med att klistra in länken...Hoppas det är ok ändå!!

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 9. 1. Härlig blogg! Vill såklart gärna vara med och tävla om fina kläder till någon av mina 3 döttrar!

  2. På kvällen när barnen lagt sig och vi läst saga brukar vi avsluta med att antingen prata om vad som var bra idag och vad som kanske inte var lika kul, eller att vi säger några saker om varandra som vi tycker att den är bra på! Ger en skön känsla att somna mé!

  SvaraRadera
 10. 1. Tack för en bra och snygg blogg!

  2. Bästa nattningstipset är dusch med bus i badkaret, välling och sen läser vi Bajsboken om och om och om igen tills de somnar. Det är den enda bok de vill höra just nu.

  SvaraRadera
 11. 1. Jag och barnen är med i denna tävling!
  2. Bästa nattningstips är att läsa en alfons bok och ha familjemys, som sonen kallar det. Dvs båda föräldrarna nattar båda barnen i stora sängen. Den funkar alltid!
  3. Länkar till min blogg som också visas på FB. www.angel19.blogg.se

  SvaraRadera
 12. 1. Å jag är med!

  2. Bästa nattningstipset är mys, prata omvad vi gjort idag och trollmors-sången.när det kniper så tarjag till vyssan lull, den har ju såmånga verser sådå somnar hon snart :)

  SvaraRadera
 13. Carolina hedberg26 maj 2012 13:27

  1. jag är med!!!
  2. Massa mystid i sängen med härliga sagor är mitt bästa tips för att få lugna trötta barn.
  3. länkar hit på min FB
  Carolina Hedberg

  Härlig tävling på denna blogg
  http://vardagssnygg.se/

  Tips och inspiration för de många vardagarna..

  //carolina.hedberg@hotmail.com


  ..

  SvaraRadera
 14. 1.Tänk att jag missat detta!! Jag är med!
  2. Godnattvisa! Lätt bästa nattningstipset. Helst samma visa varje kväll. Både Milo och Filli älskar fortfarande när jag sjunger för dem när de skall sova, fast det inte behöver vara varje kväll längre. "Vår" visa är "Nu lilla hummla, nu skall du sova" av Georg Ridel och Astrid Lindgren, från Alla vi barn i Bullerbyn.
  3. Länkar på Kviddevitt :)

  Puss och kram!

  SvaraRadera
 15. 1. De ser så himla mysiga och sköna ut och jag vill jättegärna vara med och tävla om en.
  2. Vi läser alltid några böcker och särskilt en som heter Nickes godnattbok som lillan älskar och så säger vi: Godnatt min skatt! Sonen som är sju år läser vi också alltid för när det är läggdags. Ett väldigt mysigt sätta att avsluta dagen på tycker vi allihopa :)
  3. Och länkat har jag gjort här så nu hoppas vi på att får göra nattningen ännu mysigare med en härlig pyjamas:
  http://annapagronkulla.blogspot.se/2012/05/har-ni-sett.html

  SvaraRadera
 16. Två lotter tack! :)
  Favoritböckerna just nu hos mina två små är Alfons, Alfons, alltid Alfons! Och så avslutar vi med "Gud som haver", och så sover de gott hela (?!) natten...eller nåt... ;)
  sofia@meandmyhome.se

  SvaraRadera
 17. två lotter här tack :)
  favoritsagan är traktorn som rymde. Vi har läst den varje kväll, i ett halvår...men praktiskt. Numera kan jag läsa den utan glasögon, och halvsovandes. Allt har sina fördelar :)

  SvaraRadera
 18. Favoritboken just nu är "Guess How Much I Love You", den tycker jag själv är så fin! När min son är lite äldre så ska jag följa min systers tips; varje kväll när det är dags att sova så frågar hon sina barn vad som har varit bäst under dagen. Det ger tid för eftertanke och reflektion, och ibland kan det vara en helt annan sak som barnen säger, än vad hon tror det ska vara! Barn har en förmåga att uppskatta de små sakerna i livet.

  SvaraRadera
 19. 1, jag vill absolut vara med!
  2, Vi tar ett kvällsbad och efter det en godnattsaga. Antingen en bok, Totte är en favorit här hemma, eller en påhittad saga. Det kan vara allt ifrån hur Anders gjorde när han skulle lära sig cykla eller piraterna som är på skattjakt i stilla havet.

  Hoppas på tur!
  Kram Kristin

  SvaraRadera
 20. Å, Cotton&buttons fina pyjamasar har jag spanat på ett bra tag nu så jag vill såklart gärna vara med och tävla :) Vi försöker just nu införa rutin att läsa godnattsaga för vår lilla tjej (4 månader) efter att vi bytt om till pyjamas.. Vi läser "tripp trapp vem är det?".

  Hälsningar Josefine

  SvaraRadera
 21. Peter Olsson27 maj 2012 22:24

  Hej! En fin pyjamas hade jag gärna velat ha till min dotter! Bästa Nattningstpset jag har är att sjunga tills vi/hon somnar. När det är svårt att få dottern att somna sjunger jag så monotont jag kan, det brukar vara effektivt.

  Peter.o.wastergard@gmail.com

  SvaraRadera
 22. Så himlans fina sovkläder, har spanat på dem massvis det senaste men inte kommit till skott att shoppa något ännu. Nu håller jag mina tummar att jag och lilla sessan vinner:)
  Lilla skattens favvo-Saga är en prinsess-Saga om hur prinsessor gör varje dag; äter frukost i sängen, tacklar i ishockey, etc.

  SvaraRadera
 23. Vilken toppen tävling! Såklart är jag med! Min 3-åriga son har bestämda åsikter när det gäller sin nattning. Mamma el pappa sitter vid hans säng, han går först o hämtar du nalle o lägger den i sängen, sen sin isbjörns nalle sen sin plastfisk. Sedan går han och hämtar en bok vi ska läsa, "här kommer grävskopan") alltid samma, har varit i flera månaders tid!). Sen läser jag boken efteråt ska han läsa boken för mig och sen är det godnatt! Alltid samma visa varje kväll och gud nåde oss om vi skulle bryta den!

  SvaraRadera