11 maj 2012

Thulin tipsar jeans

I samband med lanseringen av Stil så tipsade Camilla Thulin om sina favoritjeans. De heter Silvia och finns hos Gina Tricot för 199 kr. Hur billiga kan ett par jeans bli? Enligt egen utsago köper hon 5 (!) par i taget för att de är så bra och de enda hon behöver. Jag har inte provat dem, men tog en sväng till Gina efter att jag läst tipset och de såg fina ut, klassiska stuprör. Finns i fyra färger, tre blå tvättar och en svart.


Jeans "Silvia". Bild från Gina Tricot

Kom att tänka på Thulin-tipset när jag såg att mina egna budget-favoriter från H&M kommit i några nya tvättar. Modellen heter Squin och de kostar 399 kr. Också väldigt prisvärda stuprör.


Jeans "Squin". Bild från H&M


Det finns många tips på temat persedelvård i boken - ett av de fiffigare är att köpa svart textilfärg och färga om sina svarta jeans när de tappat färgen. Svarta jeans är ju tråkiga på det sättet, att de blir dassiga på ingen tid alls.

4 kommentarer:

 1. Underbart med jeanstips! Vilket bra pris också!
  Ha en underbar fredag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilket bra tips. Tror nog aldrig att jag ens varit inne på Gina Tricot - men jag ska kika. Tycker det är så trist att köpa dyra jeans så detta låter kanon. Både HM och Gina.
  Själv köper jag Zaras ibland. Tycker de är sjukt sköna och sitter bra på mig.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. Yes! Jag visst ju ... du kan! You're the best!! Du har verkligen fått till en inspirerande, intressant blogg med en härlig balans mellan vardagsbestyr, vardagsfilosofi, vardagstips och flärd.
  Kul att ses på lunch idag, hoppas du fick en skön promenad sen i vårregnet.
  Kram,

  SvaraRadera
 4. Jenny och Jannike. Så kul att ni hittat hit! Blir jätteglad över era hälsningar, det är så kul att veta vilka som läser!
  Njut av helg!
  Kram Lina

  Helen,
  Tack för i dag och tack för fina ord! Åh, ja promenad var härligt.
  Ses snart! Kram

  SvaraRadera