21 maj 2012

Väntan på LivlySkärmdumpar från livlyclothing.com

Livly lyckades ju verkligen få genomslag i bloggosfären när de lanserade sin första kollektion för ett knappt år sedan. Jag gillar verkligen deras plagg, men har inte kunnat gå all-in då den stora tjejen inte delar min smak för det sobra och det enkla. När hon vill klä sig fin för kalas är det extra-allt i form av tyllkjolar, paljetter, glitter och Hello Kitty som gäller. Man kan säga att tillräckligt med pengar redan har spenderats på finheter som är oanvända eller möjligen sparsamt använda. Så jag låter henne hållas och bidar min tid. Och låter bebisen njuta av de mjukaste bodys i pimabomull så länge.
Jag försöker också glädjas med andra mammor som på riktigt fått gå loss på Livlys stoltheter; hos Hedda beskådade jag precis en kapp-chock i positiv bemärkelse, en helt bedårande Livly-kappa på hennes dotter. Och vännen Elin på Kviddevitt har försett sin dotter Filli med den coolaste skinnjackan jag sett för barn, Livlys Balmain-inspirerade skinnjacka. Den vill man ju på riktigt ha själv.
Just nu har Oii som bland annat säljer Livly, en Estelle-special, 20% på hela sortimentet fram till i morgon tisdag 22 maj kl 23.59. Gäller dock bara orders över 1000 pix. Kod: estelledop.

2 kommentarer: