1 juni 2012

BB creams

Bild lånad från eleven.se

Under våren har varenda glossigt magasin värt namnet skrivit om BB creams. BB=Beauty Balm. Senast i dag var det Susanne Ljung i DI Weekend som hyllade cremerna och beskrev de som tidssparare på burk. Krämerna är multifunktionella och kan ha de mest skiftande egenskaper, men bäst av allt är alltså att flera egenskaper är packade i samma burk. Eller tub. Hittade precis tack Hedda ett skitbra blogginlägg om BB cremer, som verkligen reder ut begreppen och förklarar vilken variant man ska välja, beroende på vilket behov man har.

5 kommentarer:

 1. Vilken var Ljungs favorit? Lite sugen, men inte helt övertygad än... Men om hon har en favorit kanske det är värt att testa?

  SvaraRadera
 2. Hedda. Hon nämnde tre BB's men värderade inte. Hon var mest positiv till konceptet i sig som spar tid, med färre burkar att mecka med. Men lite kejsarens nya kläder är det ju, jag menar en vanlig foundation är ju på sätt och vis också en BB med flera funktioner 1. fukt 2. färg 3. spf
  Om jag ska prova någon så blir det Estée Lauders BB Cream Spf 35. Utlovar att "hudtonen och strukturen jämnas till och huden får en fin lyster samtidigt som krämen har klara primeregenskaper och mattar ner där det behövs". Not bad.
  Njut av helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lina, tack för detta inlägg, precis vad jag behövde läsa, tycker det är så många olika att välja bland...jag liksom du kom fram till att jag tror mest på Estee Lauders variant. Sen älskar jag Estee Lauders produkter generellt, så det var kul att läsa att den verkade så bra! Får testa och utröna...
  Testade Garniers på Ica häromdagen och köpte den inte, kändes tveksamt om den skulle ge det jag ville ha ut av den:)
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Caroline. Eller hur? Nästa tax-free-order med maken;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja det får nog bli en sådan order:)

   Radera