12 juni 2012

Elin Kling i Pocketfilm


Skärmdump från Luuk Who's Talking

Det är inte bara bloggar som utvecklas vidare för iPaden. Även tv-produktioner produceras nu på löpande exklusivt för läsplattor och smarta telefoner.
Felix Herngrens nya tv-kanal Pocketfilm lanserades förra veckan med premiär-serien ”Luuk who's talking”. Kristian Luuk intervjuar i varje program en känd person och kroken är att han inte i förväg får veta vem han ska träffa. Programmet är lite drygt 10 minuter och tanken är alltså en stunds förströelse i mobilen/paddan. Skitsmart grepp. Önskar nästan att jag var en pendlare nu.
Första gästen Luuk träffar är Elin Kling, vilket jag tyckte var superkul för jag har aldrig sett henne i intevju-situtation tidigare. Hon framstår som en varm, sympatisk OCH smart tjej, medan Luuk tyvärr närmast framstår som lite hotad av hennes framgångar. Förvånansvärt öppenhjärtligt och personligt trots så kort intervjutid. Cred till Luuk för det i alla fall.
Här kan du titta. Gilla på Facebook om du vill ha info om kommande avsnitt.

6 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren på bloggen :)
  Tyvärr vet jag ej fall man kan köpa de märket i Sthlm :/

  SvaraRadera
 2. Tack för att du håller mig uppdaterad! Detta har jag läst om, velat se men glömt bort...tills nu! Dessvärre kraschade min iPad av att försöka titta på detta, men det var nog bara en tillfällighet...gör ett nytt försöka senare. Elin Kling är man ju nyfiken på då hon har gjort en egen superkarriär! Hon sålde ju nyligen sitt bloggimperium till ett dotterbolag till Conde Nast, det är inte dåligt för en ung norrländska (som jag tror hon är?) Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du skrev på min blogg så jag hittade hit!!

  Wow, det här var news för mig...iPad TV, Elin Kling...ska genast kolla upp.

  SvaraRadera
 4. Johanna. Tack för din möda att svara! Kram

  Caroline. Hoppas paddan kom åter till livet:-) Kram.

  Ulrika. Yes!! Kram

  Lotta. Win-win. Älskar NYC-tips! "Hittade" dig how lilla.u. Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Lina,

  Kul att du gillade programmet! Håll utkik till hösten då kommer det mer :)

  /Emilia på Pocket

  SvaraRadera