20 juni 2012

Midsommarklänning a' la Maxi Bohemian

Bild lånad från tommyhilfiger.com

 Bild lånad från tommyhilfiger.com


Bild lånad från wakakuu.com

Bild lånad från lindex.se

Ingen kan beskylla mig för en bohemisk stil, men just nu känner jag mig väldigt sugen på nåt i den här stilen till midsommar. En slapp, bohemisk maxiklänning. Om jag hinner en rea-sväng i eftermiddag så klipper jag nog till på nåt liknande. Perfect match till en jeansjacka. Midsommar är ju skönt på det viset att man inte behöver dressa upp sig om man inte känner för det. Jag känner för att dressa ner i år, typ converse + maxiklänning. Nån som ska dressa upp sig?

6 kommentarer:

 1. Känns snarare som om det blir dunjackan - som vanligt.
  Och gummisar ;)

  SvaraRadera
 2. Just denna från Tommy Hilfiger stod jag och nöp i i helgen...fast köpte inte...kan inte bestämma mig heller om det är för bohemian för mig, fast den är väldigt snygg...kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Ulrika. Jag lever på hoppet;-)

  Caroline. Omväxling förnöjer..

  SvaraRadera
 4. Fina klänningar! Jag är ingen maxiklänning-tjej men blev ändå lite sugen på att stanna på Lindex nu på väg mot midsommarfirandet och prova. Tac för tips!

  SvaraRadera
 5. blidde det någon maxi-klänning för dig?
  glöm nu inte outfit-bilden på midsommar ;)

  SvaraRadera
 6. Mrs B. Hoppas det blev midsommar i maxi!

  Ulrika. Alltså, lyckan var total när jag hittade Hilfiger-klänningen (översta bilden) på 50%, och den satt perfekt! Men så kom jag hem och provade igen och böjde mig ner efter nåt på golvet och då ramlar liksom boobsen ut genom halterneck-ringningen. Så den åker tillbaka till affären nästa vecka..syyynd.

  SvaraRadera