9 juni 2012

Trendenser goes iPad

Bilden lånade jag här

Till dagens efter-lunch-latte laddade jag ner Trendensers premiär-iPad-mag och kröp upp i soffan sovande bebis yehey. Kändes lite högtidligt, har följt Frida sedan Husmusen-tiden och för varje år som gått blir hon ju bara mer driven och inspirerande. Vilken är hennes slutdestination, tro? 
Magasinet kostar 15 pix och ett intro-erbjudande med 3 nr för 22 kr hade jag svårt att motså. Man behöver inte läsa många av Fridas inlägg, eller se många av hennes foton för den delen heller, för att fatta att hon är p-e-r-f-e-k-t-i-o-n-i-s-t. Så också detta, Trendenser för iPad är sjukt snyggt och välgjort. Som trogen läsare av Trendenser kände jag direkt igen en av Fridas favoritlampor på omslaget, jo jag kan absolut se den framför mig i vårt sovrum också..
Magasinet är enkelt att navigera i. Film liksom länkar till webshoppar till exempel för inköp av fin-lampan är väldigt snyggt integrerade, man kan röra sig omärkligt ut från magasinet till en extern webshop för att sedan smidigt komma tillbaka in i tidningen igen.
Det enda som var lite trist var att jag som läsare av Trendenser-bloggen redan hade sett många av bilderna tidigare, det förtog lite av nyhetskänslan. Men annars alltså ett imponerande premiärnummer. Heja Frida!

2 kommentarer:

  1. Jag är grymt nyfiken, men fortfarande iPad-lös. Men snart så är även vår familj med padda :) Vill bara säga att du gör ett riktigt bra jobb med bloggen, Lina. Jag tycker att du fyller på bra med din nisch som saknats lite i bloggosfären. Keep up! Fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Weronica. Åh, jo helt säker på att du kommer att gilla detta! Ska skriva om ett annat digitalt mag senare i veckan som jag anar faller dig i smaken också (cliff-hanger, va..)
    Tack för pepp! Kram

    SvaraRadera