23 juli 2012

Sommaroutfit med Svart Kavaj


Bilder lånade från wethepeoplestyle.com

Detta är verkligen en jättekontrast till de slappa linnebyxor och blommiga klänningar jag såsar runt i just nu. Men livet vore bra trist utan kontraster. Svart kavaj är kanske inte jätteofta förstahandsvalet för en sommaroutfit, men shit vad stylish den här donnan är! Överraskande sommarfin outfit med svart kavaj och gröna byxor eller vilken färg man nu har på sina bjärta byxor. Inget för skärgårdslivet men definitivt för jobbet eller AW:n i stan. Och snart så trillar jag nog dit på two-tone naglar. Superfint ju!

3 kommentarer:

 1. Å så äntligen är man tillbaka å få kommentera på din blogg igen, har följt dig på instagram men haft strul med tekniken så komentarer har jag inte kunnat lämna här å det blir ju så trist då tycker jag.
  Ahh riktigt cool å härlig inspiration det där!

  SvaraRadera
 2. Älskar färgade plagg i kombo med svart, kör det hela sommaren. Mina färgglada plagg med svart eller jeans. Har bestämt mig för att vara (hyfsat) stylish även här ute på ön i år :)

  SvaraRadera
 3. Madeleine. Kul att se dig här! Jag har också haft risig teknik på semestern och inte kunnat svara på kommentarer, men nu är jag hemma:-)

  Ulrika. Anar att du är stylish även på ön:-)

  SvaraRadera