16 augusti 2012

Höstens halsband - fortfarande statementSamtliga bilder lånade från cubus.se
När norska ELLE hade sin sommarfest så stajlade moderedaktören Petra Middelthon en visning för Cubus FW12. Av bilderna att döma ser det ut att vara en del härliga halsband på väg in till Cubus. Och den vita Isabel Marant-inspirerade jeanssjortan ser för all del inte tokig ut heller.
Jag känner mig ganska storsint som bloggar om Cubus igen, då mitt enda inköp där, som jag också bloggade om kunde ha slutat med en liten katastrof. Shortsen sprack i baken vid andra användningen. Jag var hemma när det hände så det var ju ingen big deal, men kunde förstås ha blivit jobbigt om det hänt ute på stan eller så. De är alltså reklamerade och tillbakalämnade. Min man hävdar med en dåres envishet att man får vad man betalar för. Absolut, ofta stämmer det, men lika ofta hittar jag guldkorn hos kedjorna, så en sprucken bralla då och då får man väl helt enkelt ta i jakten på dessa.

5 kommentarer:

 1. håller med dig, visst kan man hitta guldkorn hos kedjorna, kanske inte just det där shortsen....

  SvaraRadera
 2. Madeleine. Guldkorn hos kedjorna, absolut!! Nä de där shortsen vill jag bara glömma haha Kram

  SvaraRadera
 3. Visst får man vad man pröjsar för. Ofta. Men lättare att svälja när det går åt det där hållet än tvärtom: Man pröjsar skjortan för något som var rätt kasst. Jag kollar varje dag på det sjukaste köpet i hela garderoben - ett linne till ett bröllop (dvs till stor del gömt under en kavaj).900 spänn ut, pärlor rasade nästan direkt. Och hur många gånger har det linnet blivit använt? En. En jävligt dyr gång. Men reklamerade gjorde jag inte, för jag blev gravidsjuk av blåa kläder, så jag kunde inte förmå mig att ta i det och bära det tillbaka. Så kan det gå! :)

  SvaraRadera
 4. Cecilia. Jag blir upprörd att du inte reklamerade! Verkligen. Men är man gravidsjuk så är man.. Kram

  SvaraRadera
 5. Älskar statement halsband! Snyggt med smycken som syns :-)

  SvaraRadera