27 mars 2017

En ny vår (kappa)

Klassiska Odessa från Rodebjer kommer i vår i en sjuuukt perfekt rosa färg

För ganska precis fem år sedan lämnade jag in en stor påse amningstoppar på Myrorna. Dagen efter startade jag modeblogg. Minns att jag var så himla himla sugen på 'riktiga kläder' OCH att göra nåt kreativt mellan blöjbytena. Bloggade i fem månader och sedan kände jag mig färdig med bloggeriet. Nu har jag - efter väldigt många år på storbank - precis bytt arbetsgivare och det bubblar i mig igen. Mina nya kollegor är unga. Superunga. Tre killar ska bli pappor för första gången i vår och tjejerna är typ 25 och går på klubb och sånt. De matchar lackbyxor med guldskor. Mitt i veckan. Pepp på såna kollegor.  Plus att de lär mig så mycket nya saker att huvudet snurrar som en tumlare på kvällarna. Och jag sitter äntligen mitt i stan igen. Jag ÄR sååå peppad & inspirerad! Blev sugen på blogg igen. En stund. Så länge det är kul, jag är inspirerad - och ärligt talat -så länge jag roas av att applicera de produkter jag nu jobbar med på egen blogg. Så länge det är värt tiden.

Nytt jobb i kombination med vår i luften är ju en grym ursäkt för att uppdatera garderoben. Normalt hade jag shoppat loss rejält med dessa förutsättningar, låter det vara osagt om det beror på stigande ålder eller annat, men jag börjar så sakta bli bättre på att skära ner på impulsköpen. Jobbar på att göra färre, men mer planerade och långsiktigt hållbara köp. Är till och med lite sugen på att utmana mig själv med köpstopp under ett par månader, för att bli bättre på att jobba med det som redan finns, istället för att konstant sträva efter nytt nytt nytt. Är också pepp på att läsa mer om hur kurera en tajt garderob, ska vid tillfälle klippa The Curated Closet. Utvikning.
En vårkappa fanns i planen och jag landade i denna långa, marinblå kappa från Hope. Supernöjd! Älskar maxilängd oavsett om det är kjolar, klänningar, kaftaner eller kappor och tycker det kan vara trixigt att hitta men just i vår dräller det av maxi mest överallt. Förutom att denna kappa är maxilång så har den fina slitsar i sida och ärm, snygga utanpåfickor, en nätt krage och ett rejält knytbälte.Hissbild på min Studio Coat & lunchkasse - bloggbilder s k a bli bättre, lovar!

Grymt budgetköp som jag använder flitigt - Monkis återkommande kappa Lightweight Trench coat 


Fantastisk, lång trench Lea Maxi Trench från Filippa K

Lovande sportig nyhet hos Monki i vår - Long coat

1 kommentar: