5 maj 2012

Bra bas

Bra bastoppar & en vardagssnygg outfit är som sommar & flip-flops. De hör ihop.
En av de bättre topparna finns hos COS och den verkar återkomma varje säsong. Finns i en massa färger och kostar 250 pix. Urringningen är precis perfekt (klarar till och med en klättrande åtta-månaders-bebis utan att blotta för mycket). Lagom lång. Rejäl i storlekarna, som i och för sig COS ofta är. Så gå ner en storlek.
Happy clicking. Innan du klickar, läs kommentarerna nedan, denna topp verkar dessvärre ojämn i kvalitén, avvakta..
Bild från COS

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag gillar också den toppen. Köpte en vit förra året, men är tyvärr inte så imponerad av hur den hållit sig efter ett antal tvättar. Synd, för jag gillar den verkligen.

  Vi ses i morgon på Bloggforum!

  SvaraRadera
 2. Hej Annika!
  Kul att du tittar in!
  Stort tack för feedback på COS-toppen, jag äääälskar konsumentupplysning:-) Verkligen trist att din topp tappat formen.
  Det jag borde adderat till inlägget ovan är att jag är en militant tvättare som tvättar i princip alla material utom bomull på 30 grader fintvätt. Toppar/tröjor av känsligare material samt svarta byxor tvättar jag dessutom in- och utvända. Då håller kläderna i princip hur länge som helst, de tappar inte mycket färg och det hinner inte bli noppor på de korta fintvättsprogrammen.
  På COS-toppen står det nu när jag kollar 30 grader fintvätt halvmaskin på tvättrådet. Jag har tvättat den så och sedan eftersom det är viscose i toppen som drar i hop sig har jag sträckt ut den till önskad längd och bredd och sen torkat dem på galge. Mina toppar har efter denna tvättprocess hållit formen fint.
  När jag jämför en topp som jag köpte för ett år sedan med samma modell köpt i vår så är den nya toppen 2 cm längre, så möjligen har den äldsta toppen dragit i hop sig 2 cm på längden, men det är inget jag störts av/upptäckt förrän nu (då den var av rejäl längd till att börja med).
  Om du följt tvättrådet och den tappat formen så skulle i ditt ställe absolut ta den tillbaka till COS och be om en ny.
  Ha en fin kväll!
  Ses i GBG.

  SvaraRadera
 3. Även jag är överförtjust i den toppen från COS, och har en vit från förra året som inte hållit som den borde. I butiken säger de dock att de har haft problem med topparna från förra året, bland annat med att sömmar släppt, men att de nu har en ny tillverkare och att problemen är åtgärdade. Och de toppar jag köpt iår har hållit precis som man kan förvänta sig så jag är benägen att tro på det de säger.

  SvaraRadera
 4. Gunnel, värdefull info! Tusen tack:-)

  SvaraRadera