27 maj 2012

GAPAlla bilder från gap.com

De senaste veckorna har jag läst i typ fyra olika magasin att COS chefsdesigner lämnat för att börja på Brunns Bazaar. Jag gillar båda märkena och tycker att de alltid levererar så för mig är det ganska ointressant om någon person byts ut. Mest imponeras jag över Brunns Bazaars PR-byrå som lyckats squezza in denna info på så många ställen.
Om inget riktigt radikalt sker så sitter ju varumärken rätt stadigt positionerade i vårt bakhuvud. Ta Kap-Ahl. Min bild, liksom jag gissar att många andras, är låg modegrad, halvrisig passform och röriga butiker. Nu när Kap-Ahl värvat Tigers chefdesigner kan man säkert framgent - med lite tur och tålamod - vaska fram nåt guldkorn då och då, men varumärket Kap-Ahl stärks ju bara marginellt av en sån nyhet.
Lite synd är det att hjärnan förenklar så, för man kan ju missa många fynd i butikerna man dissar.
Lång inledning här, sorry, men nu kommer tipset! Min kompis Annica kom förra veckan hem från Paris och jag var såklart nyfiken på shoppingen. APC? Nope. Påsarna var fyllda med massa bra bas från GAP. GAP är ett sånt exempel där jag kollar in barnkläderna och sedan är jag nöjd. Men nu har de verkligen snäppat upp damkläderna. Chinos, shorts och toppar som lika gärna kunde komma från Filippa K eller Hope men i prisklassen under. Shortsen och brallisarna ovan kostar runt SEK 350. Och GAP shippar till Sverige sedan nåt år.
Stort plus för webshoppar som har customer reviews a'la GAP, där man som kund kan tipsa varandra om passform, storlekar etc. Chinos ovan har för närvarande 398 ratings och ett snittbetyg på 4 av 5 möjliga på den amerikanska siten, på GAPs europeiska site verkar reviews-funktionaliteten inte vara utvecklad ännu. Det framgår också att de är stora i storleken, så man bör gå ner en storlek.

6 kommentarer:

 1. Jag vet inte om man kanske behöver betala tull om man köper från gap.com och sakerna skickas från USA? Annars finns ju gap.eu, där ligger frakten på £10, men ett tips är att prenumerera på deras nyhetsbrev, då får man erbjudanden om rabatt och fri frakt då och då!

  SvaraRadera
 2. KappAhl heter det.

  SvaraRadera
 3. Jamen GAP har alltid haft superbra baskläder. Jeans och toppar. Rent & snyggt! Och i USA har de dessutom alla storlekar; och t o m petit. I like!

  Stickat brukar de ha fina. Och underkläder :)
  Kram fina du. Hoppas helgen var skön.

  SvaraRadera
 4. Miss Marie. Tack för info! Jag skulle såklart ha länkat till .eu istället. Ändrar på studs!!

  Bstark. Man lär sig nåt nytt varje dag;-). Tack för rättelse!

  Ulrika. Har nog i ärlighetens namn inte kollat in damkäderna på GAP sedan 1999 då jag pluggade i US och då var det inte så flott...men vid näst atillfälle ska jag spana noga:-)
  Jaa, vilken solhelg! Underbart. Såg på FB från din ö, måste ha varit lovely i helgen?!
  Ses! Kram

  SvaraRadera
 5. Älskar byxorna - ser supersnygga ut!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 6. What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I'ѵe ԁiscoverеd
  It аbsolutely uѕeful and it hаѕ hеlped me out
  loads. I'm hoping to contribute & assist different users like its helped me. Good job.

  Have a look at my website traducciones españa ()

  SvaraRadera