13 maj 2012

Loppisråttor

En gång loppisråtta alltid loppisråtta. Två gånger om år är det loppis på vår gata och då är en runda given. I går var det dags igen. Maken gillar inte loppis, och definitivt inte i duggregn. Men stora tjejen ställde upp.
- Stella, vill du följa med mamma på loppis?
- Okej. Vad kan man köpa?
- Massor av fina leksaker. Du får välja precis vilken du vill. Aningen desperat, ni hör ju.
- En prinsessklänning med mycket glitter?
- Ehh, ja om vi hittar nån sån. Men du vet,  på loppis är det inte säkert att det finns exakt den leksak man vill, man får liksom köpa det som finns. Det kommer att finnas massor av fina böcker, filmer och andra roliga leksaker.
- Då vill jag köpa en prinsessklänning med mycket glitter.
- Men du har ju så många fina klänningar redan, vore det inte kul att köpa nån annan leksak i dag? Och, som jag sa, det är inte alltid det finns prinsessklänningar på loppis.
- Jag ska i alla fall köpa en prinsessklänning med mycket glitter.

Inköpet av en Snövit-klänning vid det näst sista loppisbordet satt riktigt bra.


3 kommentarer:

 1. Hahaha! Så sött. Och bra. Stella vet vilka krafter tankar har :)

  Stella, vi vill kramas lite med dig!!!

  SvaraRadera
 2. Elin. Eller hur, tankar har kraft!! Så coolt!
  I juli kommer vi och kramas med alla vi saknat, hoppas vi lyckas tajma er då!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ånej! GRÅT! Missade vi den igen!? Helt galet, det där är ju det bästa jag vet också. Och du: kul med all inspiration och pepp här på sajten. Innan jag fick E var jag på vippen att dra igång egen verksamhet med just smycken - hade hållit på ett par år och jobbat ganska hårt, hade webb, hade lite rull på det hela, men så fegade jag, vi gifte oss och så kom knatten. Funderar ofta på hur det hade gått om jag hade vågat hoppa, jag hade en egen grej, en liten egen twist på då rådande "trend" och fick bra feedback och fanns på några butiker i stan. Nu drabbas jag av den där lusten att kasta mig ut igen. Jag har ingen brist på idéer och ingen brist på kreativitet. Men är lite feg. www.lipfish.com är ett annat tips på samma tema. Jenny startade företaget under föräldraledighet och har lyckats sjukt bra.

  SvaraRadera