13 maj 2012

Spenat


Bilder från Hemnet.

I bland kollar vi om vi ändrat oss. Alltså vi älskar fortfarande att bo i stan. Men i bakhuvudet finns ju att det är så bra för baaaarnen att bo i spenaten. Så ibland gör vi en utflykt för att känna efter på plats. I dag ett väldigt speciellt hus. Robyn var där. Otroligt modernt för att vara byggt för 50 år sedan. Men också ganska orört i 50 år, så hur är det man säger? Potential. A lot. 

8 kommentarer:

 1. Hello dear!!! cool blog

  i have followed you on bloglovin n012
  hope you follow back
  here is my blog
  http://marylovesthat.blogspot.com/
  i feature blogs if you are interested let me knoW

  best
  brooklyn
  keep in touch

  SvaraRadera
 2. vilket ställe. länk?
  aaaah. sugen på spenaten .... *blink*

  SvaraRadera
 3. Not bad at all.....men rakt in i en omfattande renovering!

  El och stammar från 1962......... Något för "den händige" ;-) som det också heter!

  SvaraRadera
 4. Brooklyn. Welcome! For sure, I will check your blog.

  Ulrika. Länk finns i inlägget (hus). Nej, vi är inte sugna på spenat just nu. Skönt.

  Jennie. Bilderna ljuger. Man kan tro att det är ett hyfsat fräscht hus, men det var bara ett skal. Exakt ALLT behöver göras. Vi bara rös. Och njöt när vi kom till lägan i stan..

  SvaraRadera
 5. Ah denna ständiga fråga! Är city girl at heart men bor i spenaten typ...med tre barn, klart lättare! Men barn överlever i stan också! Funderar fortfarande på när i livet vi skall bo i stan igen...förmodligen senare:) Gillar din blogg också:) kram

  SvaraRadera
 6. Inner-Outer. Stan eller spenat kommer man nog aldrig att sluta fundera på. Oavsett var man bor. Men det är skönt att veta att man kan alltid ändra sig. Inget är för alltid om man inte vill längre.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 7. Åh denna eviga fundering. Jag känner så igen mig. För mig gick resonemanget så här: Stan är bra för MIG. Spenaten (BRA uttryck för övrigt!!) är bra FAMILJEN. Jag bor med familjen i spenaten - i mitt fall lugna trygga förorten med trädgård och enkelriktad gata utanför dörren - och kan när helst jag önskar tanka personlig energi inne i stan. Men enkelt är valet icke! FIN blogg förresten!! kram f

  SvaraRadera
 8. Frida. Kloka tankar! Jag tror vi landar med samma koncept som dig. Så småningom.
  Kram Lina

  SvaraRadera