3 maj 2012

Mersmak

I kväll har vi trimmat in en ny barnvakt (en sån klippa som man bara kunnat drömma om) och därav varit ute och svirat lite. Ett bevis på att det går alldeles för lång tid mellan middagarna på stan numera är att vi hade struntat i att boka bord. I Stockholm. En torsdagskväll. Vid 19-tiden. Inte ens Vapiano hade plats.
På sista stället fick vi komma in på nåder. Hovmästaren på Miss Voon gav oss ett bord på villkoret att vi skulle äta på 1 h och 15 min. Tur att vi är småbarnsföräldrar liksom.
Men wow vilken mat! Jag har ätit där en gång tidigare med tjejkompisar och vi var jättenöjda. Men nu hade de bytt meny och det var helt galet bra. Sådär att man bara vill gå tillbaka dit imorrn och beställa samma sak. 
Man väljer mellan sashimi och asiatiska smårätter i halvportioner. Tar man smårätter så kommer de in några i taget och det är supetrevligt att sitta och plocka, smaka och ojas över allt gott.
Rekommenderas. Om det inte framgick innan.
Bild från Miss Voon.

6 kommentarer:

 1. Bra gjort att ni skaffar barnvakt och tar er tid att gå ut och umgås på tu man hand!! Det är vi iaf jättedåliga på (sist var nog finalen på Melodifestivalen då vi hade biljetter......)
  Miss Voon har jag hört gott om!!

  SvaraRadera
 2. Kul med tips förresten ;-) Keep ´em coming!!

  SvaraRadera
 3. lina. stort tack för didag.
  shit vad jag kan snacka va! haha!
  jag tycker i alla fall att din blogg är super - bra tips och sådant som jag vill ta del av. gärna. så keep on. och hojta om du vill ha hjälp med en header, det ska jag nog kunna grejja.

  upptäckte just: man kan inte klicka på några profil-länkar på din blogg - kan det vara någon inställning?

  trevlig helg, ulrika

  SvaraRadera
 4. Jennie, Ja det är guld värt att dejta emellanåt, love it!! Typ, hur mår du nuförtiden haha

  Lilla u, Tusen tack ska du ha! Så kul. Vi har mycket att prata om.

  Åh skulle verkligen behöva en header, ska fundera på hur den ska se ut.

  Profillänkar, ehhh? Ska kolla på det.

  Njut av helg!

  SvaraRadera
 5. Heja din lilla bloggbebis! Jag tycker om varenda inlägg här :) Nix, inget bloggforum för mig tyvärr. Jag har varit och är så himla skraltig och instabil i hälsan, så jag får vackert hålla mig hemmavid. Hoppas att du får det himla bra! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Weronica. Du anar inte hur glad jag blir över att du gillar min bebis! En mammas dag är ju en av mina favoriter och där jag hämtar massor av inspiration.
  Skittrist att hälsan ställer till det så att du måste hoppa Bloggforum, håller tummarna att det vänder snart! Det lär ju i a f inte saknas rapporter i bloggvärlden om vad som avhandlas;-)
  Stor krya-på-dig-kram

  SvaraRadera