7 juni 2012

Rea-sommar


När kedjorna och nätshopparna smygstartar sommar-rean redan i månadsskiftet maj/juni är det ett säkert tecken på att de är tjocka på lager och stressade. Förra helgen skrev DI om tvärniten för svensk klädhandel. För första året på länge har försäljningen backat rejält.
I dag startar bland andra Companys sin rea i samtliga butiker, 50% på vårkollektionerna från Tiger of Sweden, In Wear, Designers Remix och övriga varumärken. Fler reor lär poppa upp redan innan midsommar. Tänk om man i år kunde vara sådär coolt kall och invänta 70%?!
Uppdatering. Weronica tipsar om att H&Ms rea drog i gång i morse, 50%.

6 kommentarer:

 1. Hmmm du har nog rätt, kanske att de börjar rea innan midsommar...köpte precis ett par nya guldskor (måste ha i garderoben:), kanske skulle ha inväntat rean...
  kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Hur smidigt är inte det här? Jag bara kikar in hos dig lite då och då och får koll på rea-läget och andra bra tips ;-)

  SvaraRadera
 3. Caroline. Guldskor!!! Plis show us:-) Kram

  Jennie. Skitkul att du kikar in! Kram

  Jannike. :-) Kram

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Har funderat på ett guldinlägg...alltså just mina var inte sååå spännande, Tory Burch flats i guld. Världens bästa flat i ett enormt uppiggande utförande, guld, piffar upp vilken outfit som helst! Man blir glad av att sätta på sig ett par guldskor helt enkelt! (som du nog hör är detta inte mitt första par:) kram och tack för en toppenblogg, älskar att kolla in här varje dag!

  SvaraRadera
 5. Why not ett guldinlägg??? Sjukt uppiggande med guld ju:-)
  Åh, Tory Burch. Köpta i Sthlm? Då kanske det inte finns extrem-många i varje storlek..bäst att behålla! Har sett dem i silver, skitcoola! Guld måste vara snäppet finare?
  Jag har ett par svarta med guldspänne, Caroline tror jag de heter faktiskt! Instämmer, perfekta flatsen.
  Kram

  SvaraRadera