29 juni 2012

Statement med Halsband

Alla bilder via Pinterest
Det är många detaljer hos donnorna ovan som inspirerar, men gemensam nämnare är halsbanden. Statements! Just nu finns det otroligt mycket fina mest stora, men även mindre varianter halsband hos kedjorna. Zara, H&M, Topshop och Indiska med flera har ju i och för sig haft halsband-mania de två sista åren, men det tilltar och blir bara bättre. Tyvärr inte så mycket att länka till i webbshopparna, men väl i butik. Halsbands-pepp i dag!

4 kommentarer:

 1. Jag vill ha ditt halsband - gärna i gult. Hoppas, hoppas jag hinner ner på Zara nästa vecka. Inte troligt med två barn hemma och massa jobb. Men hoppas kan man ju :)

  Och du, vingarna kan jag göra tills på tisdag om du vill?
  Vilkenlängd på kedja? Just ja, bara jag har kedja hemma.

  KRAM.
  u.

  SvaraRadera
 2. Ulrika. Kanske det gula finns kvar i Zaras webshop? Både rosa och gult var slut i butik i Sthm i veckan. Om du vill kan jag kolla på Zara i GBG nästa vecka. Personal shopper är mitt andra namn.
  Jag mejlar om Wings!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbar inspiration! Behövde precis detta inför dagens packa-dag! Hatar att packa, vet liksom aldrig innan vad jag vill sätta på mig. Men bilderna talar sitt tydliga språk, men snygga skor och ett schysst halsband är man hemma direkt! Jeans, några t-shirts check, check!

  Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Anna. Exakt, att packa kan vara bland det värsta. Hur ska man kunna veta flera dagar/veckor innan vad man vill ha på sig? Härligt att du är i gång i af ! Ikväll är det min tur, blä. Kram

  SvaraRadera