1 juli 2012

Lucy LauchtAlla bilder från lucylaucht.com

Häromkvällen hittade jag till - och fastnade i Lucy Lauchts blogg. Om ni gillar hennes stil ovan så har ni en guldgruva av outfit inspiration där. Dessvärre för oss läsare alltså har hon fått sitt  drömjobb sociala medier för mode så uppdateringarna är få just nu, men det gör inget för de historiska inläggen är helt tidlösa och superinspirerande. Hon har några få nyckelplagg, paljett-toppen och jeansskjortan ovan till exempel som hon hela tiden lyckas stajla på nya sätt. Och paljett-toppen har hon till vardags, typ under en rutig skjorta. Och mycket halsband och armband. Det som imponerar mest är att hon inte har svinmycket kläder och handväskor, utan en ganska liten garderob och typ två fina väskor som hon lyckas förnya kombos av i all oändlighet. Ja, det finns mycket att lära av den henne. Alltså jag gläds ju åt solen i dag, men längtar nästan till lite moln så att jag med gott samvete kan dyka in i hennes Pinterest.

7 kommentarer:

 1. Håller med snygga och tidlösa outfits! Måste kika in där. Pinterest är en sån bra källa. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Älskar!
  Har följt henne länge länge ...
  Hon får mig att sakna JCrew här; och Katie spade!
  She's à cool chic!

  SvaraRadera
 3. Hon är så grymt snygg (och likaså Jenna Lyons) och jag som precis konstaterat att jag inte har någonting i min garderob jag vill rocka runt i denna måndag. Kanske får det helt enkelt bli paljett top under en college tröja, skinny jeans o heels :-)

  Ang semesterval. Jag förstår, CA är lovely och vi kommer göra ngr v där i sommar så då kommer jag nosa upp lite tips, shoppingen i CA är def bättre än Sydney men å andra sidan tycker jag Sthlm slår allt i shopping. Utöver det tycker jag att en trip down under absolut bör göras. Bara plinga till om du behöver tips/råd!

  SvaraRadera
 4. Älskar den där glittertoppen!! Och vilka kindben! Skall kolla in bloggen, tack för tipset! Kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Nilla. Åh, ja, Pinterst är guld! Kram

  Ulrika. Amen kul att du delar med dig av dina länkfavvos;-) Vilka fler har jag missat? Kram

  Sophie. Ja, vilka beslut man våndas haha CA vs Sidney:-) Kram

  Caroline. Mer glitter, tack! Kram

  SvaraRadera
 6. Bra tips, den ska jag spana in!

  SvaraRadera