10 augusti 2012

Hej siden! Gretas Pre-fall 2012Samtliga bilder lånade från storefront.gretashop.com

Ända sedan Greta lanserade sina första sidenklänningar har jag imponerats av dem. På andra. Enkla, vida, svepande saker i de mest behagliga sidenmaterial. Men varje gång jag själv provat en Greta-klänning har känslan varit otymplig gravido-tunika. Och det oavsett om jag vid tillfället varit gravid eller inte. Men sent om sider har jag nu upptäckt Gretas modell, Hanna - fortfarande med det karaktäristiska fallet, men aningen mer figursydd. Woho, passar mig perfekt! I kombination med att det i Gretas Pre-fall 2012 finns ett par riktigt härliga mönster, så är jag nu mer än lovligt sugen på en sidenpjäs. Gillar skarpt mönstret på klänningen ovan! Den grå-bruna blusen ovan kan för övrigt vara en av höstens bästa garderobsräddare för er kvinnor i karriären. Otroligt användbar att klä upp i en dressad byxa eller kjol alternativt klä ner i ett par jeans. Heja Greta! Budgetvarianter inspirerande av Gretas klänningar brukar från tid till annan finnas på Åhléns.

6 kommentarer:

 1. Den första har jag kikat på, så himla fin!

  SvaraRadera
 2. Älskar klänningen. Jag behöver också något med lite mer midja för att inte se ut som en valross. :D Just nu är det dock lite shoppingförbud för min del eftersom jag slog till en sidenblus från Custommade igår. En sådan där riktig garderobsfavorit som kan dressas upp och ner som de fina blusarna i det här inlägget.

  Trevlig helg!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Gillar den första klänningen. Måste kolla in Greta nästa gång jag är i Sverige.

  SvaraRadera
 4. Nina. Jag har också kikat. Fantastisk! Kram

  Karin. Bra köp!! Custommade gör ju grymma sidenblusar! Jag har en favorit som jag haft till shorts i sommar men som jag likväl haft massor på jobbet. Så bra med såna plagg. Kram

  Jenny. Jaaa, rekommenderas. Kolla efter modellen Hanna. Kram

  SvaraRadera
 5. Jag gillar att klä mig snyggt på jobbet, och tycker inte att det är allt för svårt att få till det. Däremot är mitt problem att de som jag jobbar med, har desto svårare att få till det. Önskar i hemlighet att vi hade en strikt policy somförbjöd tubsockar i birkenstocksandaler, korta shorts på män inomhus och allt som kan räknas till kategorin mjukiskläder ;-)

  SvaraRadera
 6. Smaljeansen. Haha, du kan väl tipsa dem om min blogg;-) Kram

  SvaraRadera