9 augusti 2012

Outfit med mönstrade byxor

Bild lånad från elegantly-waisted.com

Bild lånad från elegantly-waisted.com

Bild via tumblr.com

Bild via Pinterest

De har smygit sig på under ett par säsonger, för att verkligen blomma ut i sommar. De mönstrade byxorna. Och vi lär få dras med dem ett bra tag. Leopardmönstrade, zebramönstrade, paisly, ombre, blommiga etc. Inte mig emot alls! Love it! Mönstrade byxor sticker ut på ett kul sätt och så är de enkla att stajla. Jag har i sommar haft enfärgade toppar och i bland jeansskorta till mina mönstrade. Men kolla in donnorna ovan, vilka outfitsMönstrade eller randiga toppar till mönstrade byxor, det kräver sin kvinna! Bonus för alla er som jobbar och känner er tråkiga i svart kavaj; det finns ju knappt några mönstrade byxor som inte passar till en svart kavajPerfekt outfit för kvinnor i karriären! Vem muckar med en kvinna i leomönster liksom. Och kavajen adderar ytterligare power. Great combo.

4 kommentarer:

 1. Jag älskar mönstrade byxor, särskilt om de är lite fladdriga i materialet. Tyvärr har jag varit lite feg, allt har nämligen sett ut som pyjamasbyxor på mig så jag har avstått från att köpa. Håller med om att kavajen gör det lilla extra också!

  SvaraRadera
 2. Ha ha - jag testade mina nya leos till just svart kavaj :-)
  Fast det blev så uppenbart att min gamla svarta kavaj var ehhh... formlös (snällt uttryckt :-) Så nu vill jag hitta en ny :-)

  SvaraRadera
 3. kunde inte heller lata bli denna sommar och drog till med tre (!) par, och oj vad jag anvant dem. Detta trodde jag aldrig skulle handa. Dessutom med leomonster, hur kan jag vara sa lattpaverkad. Jag alskar haremsmodell pa de monstrade, alla tre blev harem fast i trika, jeans och viscose. Och helst till monstrat upptill. Anja

  SvaraRadera
 4. Jenny. Jomen det känns inledningsvis som pj's..sen går det över. Ut och prova!! Det är kul när man kommer över tröskeln, jag lovar:-) Kram

  Mrs B. Kul! Helt rätt tid att hitta fina svarta kavajer nu:-) Kram

  Anja. Coolt att du kör mönster till mönster!! Du måste vara den hetaste 4-barns-mamman i Z ürich:-) Kram

  SvaraRadera