16 maj 2012

Längtan

Att ha sin sommarstuga 60 mil bort är både opraktiskt och oekonomiskt. Både jag och maken är normalt rätt strukturerade och rationella. Så det är rätt konstigt det här med stugan. Hur vi kunde köpa nåt så långt bort. Och utan att ha sett den mer än på Hemnet.
När det gått för länge mellan besöken så glömmer vi bort att den finns. På riktigt. Vi kommer dit och vimsar omkring som besökare. Vi tassar försiktigt runt, kollar hur det ser ut inne i stugan vilket mysigt ställe. Vi går ner till havet och kollar in stranden och klipporna.
Nu sitter vi i bilen och har börjat beta av milen, på väg norrut för att öppna upp för ännu en säsong. Lite overkligt.
Blev överlycklig då jag hittade funktionen Internetdelning på mobilen, man surfar (bloggar) på datorn via mobilens uppkoppling. Skitsmidigt! Till och med maken tycker att jag är lite hi-tech haha.


5 kommentarer:

 1. Sommarhärlig bild - gillar motljusbilder!

  90 mil är också rätt galet -vi kämpar för att få till 5-6v i stugan/år. Det blir många mil och timmar i bilen, med det går.

  Ha en jättefin helg!

  SvaraRadera
 2. Ha det underbart i stugan. Kram Cissi

  SvaraRadera
 3. Jennie. Ni gör det himla bra med stuga i Borga! Men så är det ju himla fint där också:-)
  Kram Lina

  Cissi. Tack! Njut av helg ni med!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 4. Jag tycker mig känna igen tjejerna på bilden och minns att kvällsbadarna sen kastade kläderna och gick över från fotbad till helbad :) Härliga ljuvliga kväll! Håller helt med att det känns mycket mer på riktigt när man har fått varit på landet och fått gräva/kratta/rensa ogräs. En stund...Föra att sedan återvända till stan. Kram och njut av skäret!//Marge

  SvaraRadera
 5. Marge. Visst var det en toppenkväll! Repriser i sommar!
  Kramar

  SvaraRadera